Musik

Det behövdes musik för att jag skulle vakna till och känna lust att skriva här igen. Det är nästan exakt 10 år sen första inlägget gjordes här. Tror inte ens bloggen hette Stroked då. Den kom till som en ventil efter en stroke 2011 strax före min femtionde födelsedag. Sedan har jag skrivit sporadiskt och delat med personer jag tror skulle förstå eller som jag känt behöver förstå vem jag är efter stroke.

Kom ihåg att det var en här typen av ingivelser som jag delade här på Stroked och det fick mig att skriva igen. Hoppas skrivlusten återkommer snart igen, för jag både gillar att skriva och att läsa mina gamla inägg.

Anyway, nu är det tre månader sedan senaste inlägget och jag har hållit mig under radarn av flera skäl. Jag befinner mig fortfarande där under radarn, men Bon Iver kastade mig plötsligt 12 år tillbaka och jag slogs av kraften i musik och hur den påverkar mitt sinne att plötsligt känna samma känslor och tänka samma tankar som vid ett givet tillfälle våren 2010. Det var en annan tid. För mig ett annat liv. Jag är en annan person idag, och behöver den här typen av påminnelser om att allt förändras, även jag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *