Tillbaka till den nya, smarta Donna Bee

Under andra halvåret 2021 föddes idén om Donna Bee – en ny version av mig. Efter att, mot förmodan, lyckats gå ner 20 kilo och passera 60 år utan problem vaknade tanken på att njuta av livet så länge det finns. Under senare delen av semestern kom sedan en nästan själslig insikt i att bl a sänka tempot och att lyssna på min sinnen.

Med detta föddes också tanken på det jag kallar en bok, vilket inte är en traditionell bok, utan resultatet ska nog rättare beskrivas som skrivna tankar sorterade i en ordning så en läsare upplever en berättelse. Jag skrev om det då här i bloggen. Just denna blogg är något av en vital del i Boken. Det är troligtvis detta som är Boken. Vi får se.

Anledning till detta inlägg så här mellan jul och nyår är att jag tappat fokus en period. Livet kom emellan. Jag hade genom min insikt och 60-årsuppvaknande sänkt garden och då passade kärleken på att smita in innanför mitt skalskydd. Så nu kanske Boken får att helt annat slut än jag tänkte där i andra halvan av juli.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *