Ge grubblet i mig en chans

Att inte ge mig en timme att grubbla är som att inte köpa lotter för att man aldrig vinner. Det är lätt att välja undantaget som bekräftar regeln när bekräftelsebehovet är stort. Det kom jag på nu när jag ordinerade mig själv en timmes grubblerier, vilket så här i grubblande stund visar sig vara helt rätt val. Tack Dr Stroked för grubbelordinationen.

Märker att jag fallit undan för enkelt och missbrukar mina egna beslut som ursäkter inför mig själv. Faktum är att detta inlägg inte gjorts om jag inte kommit på mig själv denna lilla förnekelse. Det gick ju så bra att grubbla i en timme, utan att först planera in det i syfte att se så att inget annat måste göras innan.

Å, lille konstnär, min känsliga själ
Du vill få världen att skratta
Men den har dig ihjäl

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *