I väntans tid

Undrar om jag kommer hinna bli klar med livet innan jag dör.

Slog mig precis att jag inte räknat med att fysiska och obehagliga symptom måste respekteras. Sånna som jag borde tvångsutbildas i att lyssna på kroppen efter man drabbats av något som kunde dödat mig, ex. stroke.

Har bara två 2do-listor, en jobb och en privat. Kan det funka om jag slår ihop dom varje morgon och liksom får en ny lista varje dag, eller kanske bara göra en för varje halvdag är bättre? Inför varje update toppar jag den nya listan med en förstaplats som blir avgörande för hur den ser ut. Ok om det bara är jag som fattar den. Det är meningen. En s k if/then-sats: IF symptom = ok THEN goto next ELSE start hibernation mode

Tack Christel Valsinger för rekommendation av Daniela Rathana och nya Rathana Club. Om det fanns grammis för bästa hantverk oavsett kategori nominerar jag denna. Vet inte, men tror Linnros haft ett finger med i produktionen. Jag nominerar också Abbas båda comebacklåtar, om ingen annan gör det.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *