Designad dag

Igår var en bra dag. Inspirerad av influencers. Några jag följer lever efter en sorts motto att designa sin dag. Utan att ha försökt designa blev gårdagen så som jag vill leva.

Vakna så tidigt att det finns utrymme för det som dagen ska innehålla. Ge pillren 1,5 timme att döva obehag. Solhälsning, gå till gymmet, laga och äta frukost, no stress, duscha, jobba 4 tim, no stress, laga lunch, 1 timme promenad, no stress, laga och äta middag, i säng 22ish. Alla måltider inom ramen för Lifesum. Hunnit med Ekot och lyssnat på Filosofiska rummet. Och 2,25 l. vatten.

Nu är klockan runt 8 och jag försöker skapa min dag. Min godmorgon-lista rullar i Spotify. Först solhälsning om en kvart, då pillren gjort sitt. Sen havregrynsgröt a la Lifesum, dvs med ägg, toppad med keso och äpple. Ingen träning eller motion, men fyra tim jobb på kontoret. Kanske en öl på Boca efter det. Vi får se. Imorrn är det Evigheten, så om kvällen innehåller utgång eller ej får vi också se.

No stress.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *