Galenpannorna vinner

Det är inte galenpannorna jag är rädd för. Det är idioterna som skrämmer mig

By |juli 30th, 2013||Kommentarer inaktiverade för Galenpannorna vinner

Bom! 2

Så blev det ännu en sådan dag där stunden var så stark och fick styra kvällen. Det var snart ett år sen. Nu har kärleken vuxit sig så stark den kan bli. Verkligen från just den dagen för snart ett år sedan till denna. En livsbejakande resa som inte har ett slut.

Men just denna dag har jag skapat i lugn och ro. Förutsättningar har varit ultimata. Semester, sommar och sol ger mig möjlighet att andas och leva. Resten av året handlar mer om att överleva. Men idag: Sova ut, lätt frukost, bra genomtänkt gym-pass, trevlig strategidag med goda vännen i det evigt pågående projektet. Vi startade med klassisk S.O.S, vilket gjorde strategiarbetet smidigt och utvecklande. Med en nöjd känsla blev gräsmattan med filt och kudde i solen därefter en bra eftermiddag.

Det kom meddelande om grillkväll hos familjen L, men känslan styrde mig till att vara hemma. Det finns inte någon logisk förklaring. Bara att ge vika när känslan är stark. Jag tar mig ur den ljumma gräsmatteslummern och går in för att ta en frukt och dricka vatten. Med munnen full av banan skymtar plötsligt något vitt förbi utanför ena köksfönstret. Jag tuggar lite till och koncentrerar på mig på nästa fönster för att se om det var någon fortsatt rörelse. Då ser jag hur kärleken susar förbi mot min trappa. Fantastisk känsla. Speciellt som jag i dagarna tänkt att spontanbesök av just kärleken skulle vara fint. Jag kände hur hela jag bubblade över av sköna bubblor. Det var fantastiskt att krama, känna och kyssa henne. Bara närheten hade räckt. Känslan av hur våra själar hela tiden hjälper oss och styr samman våra världar är en bekräftelse av att livet är en bra väg ändå.

Framåt kvällen infann sig då den där känslan som jag hade för snart ett år sedan. Känslan av själslig ro. Ingen kamp just nu. Inte mot något faktiskt. Musiken var lika cool som senast. Samma känsla av att mitt hem var allt just nu. Jag lagade en tomat och fetagryta med god kontroll över tider, hackning, mm. Att till det kunna dricka ett par glas vin gör att kvällen, liv och kärleken känns evig.

By |juli 18th, 2013||Kommentarer inaktiverade för Bom! 2